De website die toegankelijk is via https://www.lindveld.nl (de “Website”) is bedoeld voor de persoonlijke informatie van bezoekers.

Uitgever
Directeur van publicatie: Erik Warmink
De Website is eigendom van Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. met een aandelenkapitaal van € 122.070,00 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24216824, statutair gevestigd te :
Edisonstraat 5
3133 KG, Vlaardingen

+31 10 445 66 00
BTW-nummer: NL001319073B01
Leidinggevenden
Erik Warmink, Matthias Lukowitz

Hosting website
Microsoft Ierland

Eén Microsoft-vestiging,
South County Business Park, Leopardstown,
Dublin 18 D18 P521
Republiek Ierland
Receptie: +353 (1) 2953826

De Website wordt gehost op Microsofts cloudaanbod (Azure), op Microsoft-servers in Nederland (hostingcentrum voor West-Europa).
Voor meer informatie: https://www.microsoft.com/fr-fr/trust-center/privacy
Contact: +33 9 70 01 90 90

Ontwerp en programmering
Dusens Groep
6 Place Garibaldi,
06300 Nice
De jungle
50 Rue Didier Daurat
34170 Castelnau-Le-Lez

Juridische informatie
Deze juridische informatie is onderworpen aan de toepasselijke wetgeving van Nederland (Nederlands recht).

Intellectueel eigendom
De website is een intellectueel werk dat beschermd is door de intellectuele eigendomswetgeving. Elke reproductie of weergave, zelfs gedeeltelijk, op welk medium dan ook zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. is verboden. Niet-naleving van dit verbod vormt een inbreuk in de zin van het Nederlandse recht, inclusief de intellectuele eigendomsrechten, wat aanleiding kan geven tot civiele en strafrechtelijke aansprakelijkheid van de overtreder. De website en elk van zijn componenten, zoals pictogrammen, foto’s, afbeeldingen, teksten, geanimeerde videosequenties met of zonder geluid, logo’s, bedrijfsnamen en elk ander element dat op de website aanwezig is, zijn onderworpen aan industriële en/of intellectuele eigendomsrechten en zijn, naargelang het geval, eigendom van Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. of van derden die Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. toestemming hebben gegeven om deze te gebruiken. Het merk Van der Linden & Veldhuis en alle merken die op deze website worden genoemd, zijn geregistreerde en beschermde merken. Elke weergave en/of reproductie en/of gedeeltelijk of volledig gebruik van deze merken door een derde zonder toestemming van de eigenaar is verboden. Niet-naleving van dit verbod vormt een inbreuk in de zin van het Nederlandse recht, inclusief de intellectuele eigendomsrechten, en kan de overtreder aansprakelijk stellen. Bovendien kan Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld.

Fotocredits
Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. streeft ernaar de auteursrechten van de gebruikte grafieken, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten in alle publicaties te respecteren, om grafieken, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten te gebruiken die het zelf heeft gemaakt of om gebruik te maken van licentievrije grafieken, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten. Alle merken en handelsmerken die op de website worden genoemd en mogelijk door derden worden beschermd, zijn zonder beperking onderworpen aan de bepalingen van de toepasselijke merkenwetgeving en de eigendomsrechten van de respectieve geregistreerde eigenaren. De enkele vermelding van een handelsmerk impliceert niet dat het niet beschermd is door derden! Het auteursrecht op gepubliceerde objecten die door Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. zelf zijn gecreëerd, blijft uitsluitend bij de auteur van de pagina’s. Reproductie of gebruik van dergelijke grafieken, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V.

Disclaimer
Het gebruik van de website is volledig voor risico van de bezoeker. Er wordt door Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. geen enkele vorm van garantie gegeven, expliciet of impliciet. Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit de toegang tot of het gebruik van de website en/of de inhoud ervan, inclusief ontoegankelijkheid, verlies van gegevens, verslechtering, vernietiging en virussen die de computerapparatuur van de bezoeker kunnen beïnvloeden en/of de aanwezigheid van virussen op de website.

Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. heeft alle redelijke zorg en vaardigheid in acht genomen om betrouwbare inhoud op de website te bieden, maar garandeert niet dat de inhoud vrij is van onjuistheden en/of weglatingen. Bijgevolg kan Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of weglatingen, noch voor de onbeschikbaarheid van informatie of diensten.

De informatie op deze website is niet-contractueel. De juridische mededelingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en bijgewerkt. De bijgewerkte versie zal toegankelijk zijn op deze webpagina en treedt in werking zodra deze is gepubliceerd. Controleer deze webpagina regelmatig om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de actuele juridische mededelingen.

Links naar websites van derden
Deze website kan hyperlinks bevatten naar andere websites of internetbronnen. Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige hyperlinks op de website naar andere websites of, meer in het algemeen, naar bestaande bronnen op internet. Het gebruik van de website is de volledige verantwoordelijkheid van de bezoeker. Er wordt door Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. geen enkele vorm van garantie gegeven, expliciet of impliciet. Wij herinneren u eraan dat niet-gelieerde websites onderworpen zijn aan hun eigen gebruiksvoorwaarden. Wij raden u aan hun beleid en gebruiksvoorwaarden te lezen voordat u verder surft.

Verboden gebruik van de website
Bezoekers van de website verbinden zich ertoe de site niet te gebruiken (1) op een illegale manier en/of voor illegale doeleinden; (2) om schade toe te brengen aan, te wijzigen, te onderbreken, te stoppen of de effectiviteit ervan aan te tasten; (3) om computervirussen te verspreiden of te installeren.

01.07.2024

Meer informatie?

Bel 010 445 66 00 voor persoonlijk advies