Persoonsgegevens

Persoonsgegevens kunnen worden verzameld wanneer u onze website bezoekt. Deze gegevens worden verwerkt door het bedrijf Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V., Verwerkingsverantwoordelijke in de zin van Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 inzake de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en inzake het vrije verkeer van die gegevens (de “AVG”).

Contactformulier
De op dit formulier verzamelde informatie wordt geregistreerd en verwerkt door de Verwerkingsverantwoordelijke om uw verzoek te kunnen opvolgen. Overeenkomstig artikel 6 1.f) van de AVG is de rechtsgrondslag voor verwerking het gerechtvaardigd belang van de Verwerkingsverantwoordelijke bij het opvolgen en verwerken van verzoeken van gebruikers van de website.

De verzamelde gegevens zijn als volgt:

• Geanonimiseerde gebruikersgegevens
• IP-adres (geanonimiseerd voor land van herkomst)
• Browser (type, versie)
• Besturingssysteem
• Apparaat (type, systeem, merk, model, resolutie)
• Bezoekersgedrag (acties, klikken, oproepen, tijdsperiode, verblijftijd, laadtijd, zoekopdrachten, toegangstype) via Matomo

 

Persoonsgegevens
• Volledige naam
• E-mailadres
• Vrijwillige invoer van telefoonnummer

De geanonimiseerde gebruikersgegevens worden geanalyseerd om de website aan te passen en te optimaliseren om de gebruikerservaring te verbeteren. Persoonsgegevens worden niet automatisch verzameld. Om persoonlijk contact op te nemen met Van der Linden & Veldhuis of Fresh Lemon, bieden wij websitegebruikers een contactformulier aan. Om het formulier in te dienen en contact op te kunnen nemen met de gebruiker, is het noodzakelijk om de volledige naam en het e-mailadres in te voeren. Een telefoonnummer kan ook worden ingevoerd.

De in het kader van de bovengenoemde verwerkingen verzamelde gegevens zullen worden bekendgemaakt aan de volgende ontvangers: VINCI Energies SA, VINCI Energies Systèmes d’Information, Microsoft Ireland Operations Limited, TequilaRapido, La Jungle en Fresh Lemon, Verwerkers van Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. in de zin van de AVG.

De duur van de opslag van persoonsgegevens is de respectieve wettelijke bewaartermijn. Na het verstrijken van deze termijn worden de desbetreffende gegevens routinematig gewist, mits deze niet langer vereist zijn voor de uitvoering of het aangaan van een contract. U kunt uw gegevens inzien, corrigeren, verzoeken om verwijdering of uw recht uitoefenen om de verwerking van uw gegevens te beperken.

Meer informatie over uw rechten vindt u op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/privacy-en-persoonsgegevens/privacyregels-beschermen-persoonsgegevens#:~:text=Uw%20rechten,belang%20zijn%2C%20te%20laten%20wissen. Om deze rechten uit te oefenen of als u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens onder dit systeem, kunt u contact opnemen met datenschutz@guh-gruppe

Als u na contact met ons van mening bent dat uw rechten niet zijn gerespecteerd, kunt u een klacht indienen bij de Nederlandse autoriteiten (Rijksoverheid).

Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. draagt uw persoonsgegevens niet over aan derde landen buiten de Europese Economische Ruimte.