Over Van der Linden & Veldhuis

Van der Linden & Veldhuis is gespecialiseerd in thermische-, akoestische- en brandwerende isolatie voor de industrie. Wij bieden advies, ontwerp, constructie en montage, zowel voor nieuwbouw als voor onderhoud van bestaande isolatie.  Belangrijke nevenactiviteiten zijn steigerbouw, tracing en de levering van hittebestendige producten. Behalve de hoofdvestiging in Vlaardingen hebben wij vestigingen in Sas van Gent en Wormerveer. In alle sectoren van de industrie beschermen wij producten, machines en vanzelfsprekend de mensen en hun omgeving.

Innovatie vanuit een traditie

Van der Linden & Veldhuis concentreert zich vanaf de oprichting in 1904 exclusief op industriële isolatie en koestert twee hoofdprincipes: innovatie en betrouwbaarheid. Er bestaat een permanente focus op het effectiever, duurzamer en functioneler maken van onze producten, om daarmee de technologische en bedrijfseconomische voordelen te vergroten. Betrouwbaarheid is voor ons ook degelijkheid. Wij willen beschouwd worden als partner van de klant. U investeert in duurzame isolatie, wij investeren in een duurzame relatie.

Groot maar toch flexibel

Sinds 2008 maakt Van der Linden & Veldhuis onderdeel uit van het internationale VINCI concern. Binnen VINCI zijn de isolatie activiteiten ondergebracht onder VINCI Energies Deutschland (VED), onder de merknaam G+H Groep. Als onderdeel van de G+H Groep, is Van der Linden & Veldhuis groot genoeg voor grote totaalprojecten (turnarounds) en onderhoudscontracten. Met meer dan 2.000 eigen mensen in de BeNeLux en Duitsland, en met een omzet van honderden miljoenen per jaar in isolatie, behoren wij absoluut tot de top 3 in Europa op het gebied van Isolatie. Vanuit onze vestigingen in Vlaardingen, Wormerveer en Sas van Gent zijn wij in staat om onze opdrachtgevers snel, lokaal en flexibel te bedienen.

Strengste eisen – dagelijkse praktijk

Industriële isolatie is een breed specialisme. Het houdt energieprocessen beheersbaar. Die vitale betekenis en de grote bedrijfseconomische belangen die daarmee in het geding zijn, vereisen een even grote expertise van het isolatiebedrijf. Van der Linden & Veldhuis kiest bewust voor de positie van specialist in de ruimste zin. De klant moet het hoofdstuk isolatie met het volste vertrouwen in onze handen kunnen leggen.

Onze klanten zijn te vinden in alle branches van de industrie. Zo kunt u ons tegenkomen in de sectoren (petro)chemie, elektriciteit, olie- en gaswinning, voeding, transport, (tank)opslag, scheepsbouw, staal en aluminium, of farmacie. Maar ook in de utiliteitsbouw. Dankzij deze brede ingevoerdheid opereren wij conform de voor elke bedrijfstak specifieke richtlijnen en veiligheids- en kwaliteitseisen, zowel wat betreft ons product als de manier van werken.

Behalve de industriële ondernemingen zelf, of leveranciers van technische systemen, zijn ook ingenieursbureaus en technische adviesbureaus belangrijke opdrachtgevers.

Van der Linden & Veldhuis past uitsluitend hoogwaardige materialen toe en is volledig merk-onafhankelijk. “Standaard” of “routine” komen in ons woordenboek nauwelijks voor. Wel: maatwerk, zowel technisch als bij de verdere begeleiding.

Bel 010 445 66 00 voor persoonlijk advies