Welkom op onze vernieuwde website

Op dit vernieuwde online thuis kunnen we u als klant nog beter van dienst zijn. Zo vindt u hier informatie over een groot deel van onze diensten, lichtten we materialen uit en geven we een indruk van door ons gerealiseerde projecten. Daarnaast houden we u graag op de hoogte van het wel een wee binnen Van der Linden & Veldhuis middels nieuwsberichten en zijn onze openstaande vacatures hier ook terug te vinden. Veel surfplezier gewenst!

Internationale Beroepenwedstrijd Köln

Het Nederlandse team, gevormd door Ewoud Oskam (Van der Linden & Veldhuis Isolatie BV) en Thijs Wolbers (Vinke Isotechniek), haalde het erepodium niet, maar zette een fenomenale prestatie neer. Tal van beursbezoekers staken hun bewondering voor het Nederlandse vakwerk niet onder stoelen of banken. Als een van de weinige kandidaten trapten Ewoud Oskam en Thijs Wolbers niet in een gemeen verstopt verloop.  Beide jongens hebben elkaar pas in de nationale voorronden leren kennen, maar bleken in Köln perfect op elkaar te zijn ingespeeld: naadloos teamwerk. Lees meer>

Nationale Beroepenwedstrijd 2016

Thijs Wolbers (links) en Ewoud Oskam (rechts) gaan namens Nederland naar het EK Technisch Isoleren in Keulen, op 10 en 11 mei 2016. Zij plaatsten zich als beste isolatiemonteur en beste isolatieplaatwerker in de Nationale Beroepenwedstrijd op 10 en 11 maart 2016 in Hét Huis van de Isolatie in Woerden. Wij hebben een prachtige video-impressie laten maken van twee dagen supergeconcentreerd isolatiewerk van zes Nederlandse vakkanjers.

Thijs Wolbers is werkzaam als isolatiemonteur bij Vinke Isotechniek te Deventer, collega en in Keulen teamgenoot Ewoud Oskam is isolatieplaatwerker bij Van der Linden & Veldhuis Isolatie B.V. te Sas van Gent.

Met uiteenlopende isolatiematerialen zoals minerale wol, elastomeer en hardschuim bouwden de deelnemers onder tijdsdruk het perfecte isolatiesysteem. Venijnige leidingverlopen, flenzen, afwijkende hoeken en overgangen tussen systemen brachten Ewoud Oskam en Thijs Wolbers geenszins van de wijs.

Lees meer>